Soittoryhmät

Soittoryhmissä eli kitaramuskarissa ja ukuleleryhmässä harrastamme luovaa yhteismusisointia laulaen, soittaen ja liikkuen sekä siinä sivussa tutustumme hieman myös musiikin teoriaan. 

Aikaisempaa kokemusta musiikin harrastamisesta oppilailla ei tarvitse olla. Ryhmään otetaan 4-8 oppilasta, jotta yksilöllinen huomioiminen on mahdollista ja jokainen osallistuja saa kokea olevansa tärkeä osa ryhmää. Opetuksessa tärkein tavoitteemme on löytää onnistumisen kokemuksia ja musisoinnin ilo yhdessä.

Kitaramuskari (5-7-vuotiaille) on monipuolinen ja hauska ryhmätunti, jossa lapsia johdatellaan kitaransoiton alkeisiin rytmiikan, laulun, liikkeen, sekä ennen kaikkea leikin avulla. Uusien taitojen opettelussa edetään lapselle sopivalla vauhdilla, pienin askelin. Lapsella on tunnilla mukana oma kitara. Seuraava kitaramuskari järjestetään mahdollisesti syksyllä 2020.

Ukuleleryhmässä (7-10 -vuotiaille) kaikilla ryhmän jäsenillä on omat ukulelet. Musisoimme leikkisästi ja monipuolisesti laulaen, soittaen ja joskus myös liikkuen. Opettelemme säestämään lauluja ja soittamaan pieniä melodioita. Ukuleleryhmä toimii myös hyvänä alkusoittona esimerkiksi kitaransoitonopiskelulle. Keväällä 2020 Ukuleleryhmiä järjestetään Ritaharjussa maanantaisin klo 16.15-17.00 ja perjantaisin klo 13.45-14.30. 

Ikärajat ovat suuntaa-antavia ja niissä voimme tilanteesta riippuen joustaa.

Lukukauden mittaan järjestämme pieniä soittajaisia, jossa oppilaat pääsevät esittelemään oppimiaan taitoja läheisilleen ja saavat esiintymiskokemusta.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kysy vapaista paikoista puhelimitse tai sähköpostilla! Ryhmään voit ilmoittautua ilmoittamalla lapsen nimen, iän, vanhemman nimen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron.