Hinnasto & ehdot

Muskari  Kevät 2021 170€ / 17 kertaa. Laskutetaan kahdessa erässä.

Kotimuskari Hinta määräytyy lasten määrän ja paikan mukaan. Ota yhteyttä niin katsotaan tarkemmin.

Yksityisopetus (6+v) (Piano, akustinen kitara, sähkökitara, klassinen laulu, pop&jazz-laulu) 

30 min. oppitunneilla kevätkausi 2021 (18 vk) 207+207€ (23€ /kerta)

45 min. oppitunneilla kevätkausi (18vk) 288+288€ (32€ /kerta)


Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%

Ryhmätunneista sisaralennus -10%

Ilmoittautuminen muskareihin tapahtuu sähköpostitse ilmoittamalla oppilaan nimen ja iän, vanhemman nimen (jos oppilas on alaikäinen) sekä puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen yhteydenpitoa ja laskutusta varten. Saat ilmoittautumisen jälkeen varmistuksen meiltä sähköpostiisi. Mikäli muskaria ei aloittamisen jälkeen jostain syystä haluta jatkaa, voidaan osallistuminen perua ensimmäisen käynnin jälkeen. Tällöin opettajalle tulee soittaa viimeistään seuraavana päivänä. Muuten osallistuja sitoutuu maksamaan muskarimaksun. Muskari laskutetaan kerran lukukaudessa. Korona-aikana olemme laskuttaneet kahdesti, koska kaikkien tuntien pitäminen ei ole ollut varmaa rajoitusten takia.

Yksityistuntipaikan varatessaan asiakas sitoutuu tuntipaikkaansa toistaiseksi. Jos kuitenkin käy niin, ettei hän olekaan tyytyväinen eikä halua jatkaa opetusta ensimmäisen tunnin jälkeen, on paikka vielä mahdollista perua ja häneltä veloitetaan häneltä ainoastaan tämä yksi oppitunti. 

Yksityistunnit kahdesti lukukaudessa ellei muuta sovita. Lasku lähetetään sähköpostiin. Koulujen syys- ja talvilomaviikkoina pidämme lomaa. Jos oppilas haluaa keskeyttää soittotunnit, tulee hänen ilmoittaa lopettamisestaan viimeistään 2 viikkoa ennen seuraavan laskutuserän alkua. Maksamatta jääneestä laskusta perimme muistutusmaksun 5€.

Oppilaan perumia tunteja ei pääsääntöisesti korvata (poikkeuksena pitkäaikaiset sairaslomat jotka sovitaan tapauskohtaisesti). Mikäli opettaja joutuu perumaan tunnin, sovitaan korvaava tunti opettajan kanssa molemmille sopivaan aikaan. Mikäli oppilas estyy tulemasta paikan päälle oppitunnille, voidaan tunti pitää myös videoyhteyksien välityksellä: Oppilas joko äänittää videon soitostaan etukäteen ja lähettää sen opettajalle, joka antaa palautetta oppilaalleen oppitunnin aikana, tai otetaan yhteys oppilaan ja opettajan välille videopuhelun avulla.

Mikäli koronatilanteen pahentuessa joudumme keskeyttämään lähiopetustuntimme, pidämme tunnit niinä viikkoina etäopetuksena, ensisijaisesti zoom -ohjelmaa käyttäen.

Muskareihin otetaan maksimissaan kahdeksan oppilasta. 3-6-vuotiaiden muskareihin lapsi osallistuu ilman vanhempaa, mutta ensimmäisille kerroille vanhemmat toki saavat tulla mikäli lasta ujostuttaa. 2-3-vuotiaiden perheryhmään otetaan maksimissaan kuusi lasta. Mikäli ryhmiin ei ilmoittaudu riittävää määrää oppilaita, pyritään ryhmiä yhdistämään ja ehdotetaan asiakkaalle muita vaihtoehtoja.


Ennakkomaksut

Otamme käyttöön syyslukukaudelle 2021 ennakkomaksun, jolla voi varata itselleen tuntipaikan syyskaudelta. Paikan voi varata 100 euron hintaan, joka vähennetään syyslukukauden lukukausimaksussa täysimääräisenä. Paikoista on kova kysyntä. Jos siis haluat varmistaa paikkasi syyskaudella, maksathan ennakkomaksusi juhannukseen mennessä. Näin meidän on myös helpompaa suunnitella tulevaa opetuskalenteriamme syksylle.