Hinnasto & ehdot

Muskari  Syksy 2020 150€ / 15 kertaa. Laskutetaan kahdessa erässä, elo-syyskuussa ja loka-marraskuussa. Mikäli koronan vuoksi kausi joudutaan keskeyttämään, ei toista erää laskuteta.

Kotimuskari Hinta määräytyy lasten määrän ja paikan mukaan. Ota yhteyttä niin katsotaan tarkemmin.

Yksityisopetus (6-99v) (Piano, akustinen kitara, klassinen laulu, pop&jazz-laulu, huilu) 

30 min. oppitunneilla syyskausi 2020 (16 vk) 184+184€ (23€ /kerta)

45 min. oppitunneilla syyskausi (16vk) 256+256€ (32€ /kerta)


Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%

Ryhmätunneista sisaralennus -10%

Ilmoittautuminen muskareihin tapahtuu sähköpostitse ilmoittamalla oppilaan nimen ja iän, vanhemman nimen (jos oppilas on alaikäinen) sekä puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen yhteydenpitoa ja laskutusta varten.

Saat ilmoittautumisen jälkeen varmistuksen meiltä sähköpostiisi. Mikäli kurssia ei aloittamisen jälkeen jostain syystä haluta jatkaa, voidaan kurssille osallistuminen perua ensimmäisen käynnin jälkeen. Tällöin opettajalle tulee soittaa viimeistään seuraavana päivänä. Muuten osallistuja sitoutuu maksamaan kurssimaksun. 

Yksityistunnin varatessaan asiakkaan ei vielä tarvitse sitoutua koko lukukaudeksi. Jos asiakas ei halua jatkaa opetusta ensimmäisen tunnin jälkeen, veloitetaan häneltä ainoastaan tämä yksi oppitunti.

Ryhmätunnit laskutetaan kerran, yksityistunnit kahdesti lukukaudessa ellei muuta sovita. Lasku lähetetään sähköpostiin. Koulujen syys- ja talvilomaviikkoina pidämme lomaa. Jos oppilas haluaa keskeyttää soittotunnit, tulee hänen ilmoittaa lopettamisestaan viimeistään 2 viikkoa ennen seuraavan laskutuserän alkua. Maksamatta jääneestä laskusta perimme muistutusmaksun 5€.

Oppilaan perumia tunteja ei pääsääntöisesti korvata (poikkeuksena pitkäaikaiset sairaslomat jotka sovitaan tapauskohtaisesti). Mikäli opettaja joutuu perumaan tunnin, sovitaan korvaava tunti opettajan kanssa molemmille sopivaan aikaan. Mikäli oppilas estyy tulemasta paikan päälle oppitunnille, voidaan tunti pitää myös videoyhteyksien välityksellä: Oppilas joko äänittää videon soitostaan etukäteen ja lähettää sen opettajalle, joka antaa palautetta oppilaalleen oppitunnin aikana, tai otetaan yhteys oppilaan ja opettajan välille videopuhelun avulla.

Muskareihin otetaan maksimissaan kahdeksan oppilasta. 3-6-vuotiaiden muskareihin lapsi osallistuu ilman vanhempaa, mutta ensimmäisille kerroille vanhemmat toki saavat tulla mikäli lasta ujostuttaa. 2-3-vuotiaiden perheryhmään otetaan maksimissaan kuusi lasta. Mikäli ryhmiin ei ilmoittaudu riittävää määrää oppilaita, pyritään ryhmiä yhdistämään ja ehdotetaan asiakkaalle muita vaihtoehtoja.