Hinnasto & ehdot

HINNASTO

Yksityisopetus (6+v) (Piano, akustinen kitara, sähkökitara, ukulele) 

30 min. oppitunneilla kevätkausi 2024 (8+10 vk) 208 + 260€ (26€ /kerta)

45 min. oppitunneilla kevätkausi 2024 (8+10 vk) 288 + 360€ (36€ /kerta)

Lukukausimaksu sisältää mahdollisuuden esiintymiseen oppilaskonsertissamme.

Musiikin hahmotus pianisteille 

Kevätkausi 2024 (15 vk) 130€ Musiikkikoulu Lentoonin yksityisoppilaille, muille 150€.

Muskarit

Vauva- ja taaperomuskarit kevätkausi 2024 (8+10 vk) 80 + 100€ Muskaritunti kestää 30 min.

Perhemuskari (1-5 v. lapsi + aikuinen mukana) 115€ / lapsi. Perheen toinen, kolmas lapsi 80€ / lapsi. Kevätkaudella 2024 kertoja 10. Muskaritunti kestää 40min.

Pianomuskari (5-6 v.) 165€ / lapsi. Kevätkaudella 2024 kertoja 10. Muskaritunti kestää 45 min.

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%

EHDOT

Yksityistunnit: Yksityistuntipaikan varatessaan asiakas sitoutuu tuntipaikkaansa vähintään syys/hiihtolomaan asti, eli ensimmäisen laskutuskauden loppuun.

Yksityistunnit laskutetaan kahdesti lukukaudessa ellei muuta sovita. Lasku lähetetään sähköpostitse. Koulujen syys- ja hiihtolomaviikkoina pidämme lomaa. Jos oppilas haluaa lopettaa soittotunnit kesken kauden, tulee hänen ilmoittaa lopettamisestaan viimeistään viikkoa ennen lomaviikon alkua. Sen jälkeen oppilaan katsotaan jatkavan seuraavan laskutuskauden lukukaudesta. Lopettaminen ilmoitetaan aina sähköpostitse eepu@musiikkikoululentoon.fi. 

Mikäli toivotte laskutusväliä pienemmissä erissä, tulee siitä sopia sähköpostitse: eepu@musiikkikoululentoon.fi. Maksamatta jääneestä laskusta perimme muistutusmaksun 7€ sekä viivästyskoron 9,5%.

Poissaolot: Oppilaan perumia tunteja ei valitettavasti korvata. Mikäli opettaja joutuu perumaan tunnin, sovitaan korvaava tunti opettajan kanssa molemmille sopivaan aikaan. Mikäli oppilas estyy tulemasta paikan päälle oppitunnille (esim. kyyditys tunnille ei onnistu), voidaan tunti oppilaan pyynnöstä pitää myös videoyhteyksien välityksellä, esim. Zoom-ohjelmaa käyttäen, tai oppilas voi myös äänittää videon soitostaan etukäteen ja lähettää sen opettajalle, joka antaa palautetta videon välityksellä oppilaalleen oppitunnin aikana. Videotunneista tulee sopia hyvissä ajoin etukäteen eli viimeistään soittotuntia edeltävänä iltana oman opettajan kanssa.


Uusien oppilaiden ilmoittautuminen

Tällä hetkellä kaikki oppilaspaikkamme ovat varattuja, mutta mikäli niitä vapautuu, luovutamme niitä jonopaikoilla oleville. 

Jos haluatte jonoon, ilmoittautukaa sähköpostitse eepu@musiikkikoululentoon.fi. Jonoon ilmoittautuminen ei vielä sido teitä mihinkään. Kerrottehan viestissä puhelinnumeronne, oppilaan nimen ja iän, instrumentin ja mahdolliset viikonpäivä- ja aikataulutoiveet/rajoitukset. Otan yhteyttä, mikäli meillä on tarjota oppilaspaikka. 

Mikäli pääsette aloittamaan kesken lukukauden, hinta määritellään sen mukaan, montako tuntia lukukaudessa on vielä jäljellä.