Hinnasto & ehdot

HINNASTO

Yksityisopetus (6+v) (Piano, akustinen kitara, sähkökitara, ukulele, pop&jazz-laulu) 

30 min. oppitunneilla syyskausi 2022 (15 vk) 196 + 171,50€ (24,50€ /kerta)

45 min. oppitunneilla syyskausi (15 vk) 272 + 238€ (34€ /kerta)

Lukukausimaksu sisältää mahdollisuuden konserttiesiintymiseen.

Kaikki hinnat sisältävät alv. 24%

EHDOT

Yksityistunnit: Yksityistuntipaikan varatessaan asiakas sitoutuu tuntipaikkaansa vähintään syyslomaan asti, eli ensimmäisen laskutuskauden loppuun.

Yksityistunnit laskutetaan kahdesti lukukaudessa ellei muuta sovita. Lasku lähetetään sähköpostitse. Koulujen syys- ja talvilomaviikkoina pidämme lomaa. Jos oppilas haluaa lopettaa soittotunnit kesken kauden, tulee hänen ilmoittaa lopettamisestaan viimeistään syyslomaa edeltävän viikon perjantaina. Sen jälkeen oppilaan katsotaan jatkavan seuraavan puoliskon lukukaudesta. Lopettaminen ilmoitetaan aina sähköpostitse eepu@musiikkikoululentoon.fi. 

Mikäli toivotte laskutusväliä pienemmissä erissä, tulee siitä sopia sähköpostitse: eepu@musiikkikoululentoon.fi. Maksamatta jääneestä laskusta perimme muistutusmaksun 5€.

Poissaolot: Oppilaan perumia tunteja ei valitettavasti korvata. Mikäli opettaja joutuu perumaan tunnin, sovitaan korvaava tunti opettajan kanssa molemmille sopivaan aikaan. Mikäli oppilas estyy tulemasta paikan päälle oppitunnille, voidaan tunti pitää myös videoyhteyksien välityksellä: Otetaan yhteys oppilaan ja opettajan välille videopuhelun avulla, esim. Zoom-ohjelmaa käyttäen, tai oppilas voi myös äänittää videon soitostaan etukäteen ja lähettää sen opettajalle, joka antaa palautetta videon välityksellä oppilaalleen oppitunnin aikana. Videotunneista tulee sopia viimeistään soittotuntia edeltävänä iltana oman opettajan kanssa.

Mikäli koronatilanteen pahentuessa joudumme keskeyttämään lähiopetustuntimme, pidämme tunnit niinä viikkoina etäopetuksena, ensisijaisesti Zoom -ohjelmaa käyttäen. Etätunneilla käytämme materiaalia omasta kirjasta tai mahdollisesti lähetämme nuotteja tulostettavaksi, mikäli se onnistuu oppilaalla.


Uusien oppilaiden ilmoittautuminen

Tällä hetkellä kaikki oppilaspaikkamme ovat varattuja, mutta mikäli niitä vapautuu, luovutamme niitä jonopaikoilla oleville. 

Jos haluatte jonoon, ilmoittautukaa sähköpostitse eepu@musiikkikoululentoon.fi. Jonoon ilmoittautuminen ei vielä sido teitä mihinkään. Kerrottehan viestissä puhelinnumeronne, oppilaan nimen ja iän, instrumentin ja mahdolliset viikonpäivä- ja aikataulutoiveet/rajoitukset. Otan yhteyttä, mikäli meillä on tarjota oppilaspaikka. 

Mikäli pääsette aloittamaan kesken lukukauden, hinta määritellään sen mukaan, montako tuntia lukukaudessa on vielä jäljellä.