Muskarit

Musiikkileikkikoulu eli muskari on alle kouluikäisten lasten monipuolista musiikkikasvatusta. Muskarissamme laulamme, leikimme, soitamme, liikumme, loruttelemme ja rentoudumme. Leikillisyys ja lämmin, iloinen tunnelma on meille tärkeää.

Musiikki vaikuttaa ihmiseen hyvin kokonaisvaltaisesti. Tutkimukset osoittavat musiikin harrastamisen vaikuttavan myönteisesti niin oppimiskyvyn kehittymiseen kuin tunteiden säätelyynkin. Muskarissamme vaalimme ajatusta että jokainen on omalla tavallaan musiikillisesti taitava ja jokainen osaa ja oppii. Tärkeintä on yhteisen musisoinnin tuottama ilo. Samalla opitaan ikäkaudelle sopivaan tahtiin musiikillisia peruskäsitteitä ja tutustutaan eri soittimiin. Muskarimme järjestetään musiikkikoulumme tiloissa Ritaharjussa, Talatiellä.

Ukulelemuskarissa tutustutaan laulamisen ja musiikkileikkien lisäksi soittamiseen ukulelella. Opettelemme säestämään muutamalla eri soinnulla ja soittamaan pieniä melodioita ukulelella. Lapsi voi halutessaan tuoda muskariin mukaan oman ukulelensa. Ryhmässä on maksimissaan kuusi lasta.

Perhemuskarissa musisoidaan yhdessä! Ryhmässä kokoontuu 0-5-vuotiaita lapsia vanhempineen. Muskarin ohjelmisto suunnitellaan ryhmän kokoonpanon mukaisesti, osallistujien ikätaso huomioiden. Ryhmään mahtuu 4-5 perhettä.


Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muskari-ilmoittautuminen tehdään maksamalla ilmoittautumismaksu osoitteessa holvi.com/shop/lentoon.


Järjestämme syksyllä 2021:

Ukulelemuskari n. 6-vuotiaille 

Ryhmät kokoontuvat tiistai-iltaisin 24.8. alkaen Ritaharjussa osoitteessa Talatie 17 B. Aika tarkentuu myöhemmin. Opettajana toimii Inka-Erika Keltto.