Muskarit

Musiikkileikkikoulu eli muskari on alle kouluikäisten lasten monipuolista musiikkikasvatusta. Muskarissamme laulamme, leikimme, soitamme, liikumme, loruttelemme ja rentoudumme. Leikillisyys ja lämmin, iloinen tunnelma on meille tärkeää. Ryhmissä on maksimissaan kahdeksan lasta.

Musiikki vaikuttaa ihmiseen hyvin kokonaisvaltaisesti. Tutkimukset osoittavat musiikin harrastamisen vaikuttavan myönteisesti niin oppimiskyvyn kehittymiseen kuin tunteiden säätelyynkin. Muskarissamme vaalimme ajatusta että jokainen on omalla tavallaan musiikillisesti taitava ja jokainen osaa ja oppii. Tärkeintä on yhteisen musisoinnin tuottama ilo. Samalla opitaan ikäkaudelle sopivaan tahtiin musiikillisia peruskäsitteitä ja tutustutaan eri soittimiin.

Ukulelemuskari on muskarin viimeinen vuosi, jossa tutustutaan laulamisen ja musiikkileikkien lisäksi soittamiseen jo vähän tarkemmin. Opettelemme säestämään muutamalla eri soinnulla ja soittamaan pieniä melodioita ukulelella. Lapsi voi halutessaan tuoda muskariin mukaan oman ukulelensa.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Muskari-ilmoittautuminen tehdään maksamalla ilmoittautumismaksu osoitteessa holvi.com/shop/lentoon.


Muskariryhmät syksyllä 2021:

Ukulelemuskari 6-7-vuotiaille klo 17.00-17.45

Ukulelemuskari (jatkoryhmä) klo 16.00-16.45

Ryhmät kokoontuvat perjantai-iltaisin 27.8. alkaen Ritaharjussa osoitteessa Talatie 17 B. Opettajana toimii Eepu Sankilampi.