Muskarit

Musiikkileikkikoulu eli muskari on alle kouluikäisten lasten monipuolista musiikkikasvatusta. Muskarissamme laulamme, leikimme, soitamme, liikumme, loruttelemme ja rentoudumme. Leikillisyys ja lämmin, iloinen tunnelma on meille tärkeää. Ryhmissä on maksimissaan kahdeksan lasta.

Musiikki vaikuttaa ihmiseen hyvin kokonaisvaltaisesti. Tutkimukset osoittavat musiikin harrastamisen vaikuttavan myönteisesti niin oppimiskyvyn kehittymiseen kuin tunteiden säätelyynkin. Muskarissamme vaalimme ajatusta että jokainen on omalla tavallaan musiikillisesti taitava ja jokainen osaa ja oppii. Tärkeintä on yhteisen musisoinnin tuottama ilo. Samalla opitaan ikäkaudelle sopivaan tahtiin musiikillisia peruskäsitteitä ja tutustutaan eri soittimiin.

Eskarimuskari on muskarin viimeinen vuosi, jossa tutustutaan laulamisen ja musiikkileikkien lisäksi soittamiseen jo vähän tarkemmin. Opettelemme mm. soittamaan ensimmäiset melodiat ukulelella. Lapsi voi halutessaan tuoda muskariin mukaan oman ukulelensa.

Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kysy vapaista paikoista puhelimitse tai sähköpostilla. Ryhmään voit ilmoittautua ilmoittamalla lapsen nimen ja iän, vanhemman nimen ja puhelinnumeron sekä sähköpostiosoitteen. Ensimmäisen käyntikerran jälkeen voimme perua ilmoittautumisen, mikäli näyttää siltä ettei ryhmä ole sellainen johon lapsenne sopeutuisi.


Muskariryhmät syksyllä 2020:

5-vuotiaille ti klo 18.10-18.55

6-vuotiaille ti klo 17.15-18.00

Ryhmät kokoontuvat tiistai-iltaisin 25.8. alkaen Ritaharjussa osoitteessa Talatie 17. Opettajana toimii Eepu Sankilampi.

Kotimuskari tulee teidän kotiinne käymään aamupäivällä viikon tai kahden välein. Erityisesti tämä sopii perhepäivähoitajille ja perheille, joiden lapset ovat kotihoidossa. Soittimet ja muu rekvisiitta kulkee mukanani, joten musiikkileikkituntiin ei teidän tarvitse varautua hankkimalla mitään. Ota yhteyttä, sovitaan teille sopiva aika!