Soiton- ja laulunopetus

Yksityistunteja (piano, akustinen / sähkökitara, ukulele, klassinen laulu, pop&jazz -laulu) on tarjolla meillä niin lapsille kuin aikuisillekin. Suosittelemme soiton yksityistuntien aloittamista yleensä noin 6 ikävuodesta alkaen. Toki se, milloin on paras ikä aloittaa tunnit, on aina yksilöllistä ja opetuksessa edetään kullekin oppilaalle sopivaan tahtiin. Pienimmillä oppilailla opetus on leikillisempää ja toiminnallisempaa, mikä on lapsille luontaisinta. 

Oppitunti kestää joko 30 tai 45 minuuttia. Opettelemme tunneilla soittimen teknistä hallintaa ja nuotinlukua, mutta tärkeänä osana opetusta on myös luova soittaminen ja musiikillisen ilmaisutaidon kehittäminen, sekä tietysti soittamisen ilo.

Opetuksen alkaessa suosittelemme yleensä oppikirjan hankkimista itse. Opettaja voi suositella jotain tiettyä kirjaa, kun oppilaan tasoa ja tavoitteita on hieman selvitelty. Oppilas saa lisäksi soitonopettajalta kansion, johon hän voi kerätä monisteena saamiaan nuotteja ja tehtäviä.

Soittotunneilla käydään viikoittain. Sovimme lukukauden alkaessa tietyn ajan viikossa, jolloin oppilas tulee tunnille.  

Syyslukukaudelle ilmoittaudutaan (uudet oppilaat alkaen 15.5.2021) verkkokauppamme kautta osoitteessa holvi.com/shop/lentoon. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Myös kesken lukukauden saattaa aikoja vapautua, joten tunteja voi tiedustella myös pitkin vuotta sähköpostitse. Toimitilamme sijaitsee Ritaharjussa. Eepu opettaa lisäksi myös Oinaansuolla. Uusia paikkoja on syksyksi 2021 varattavissa vain Ritaharjuun.

Lukukauden loppupuolella järjestämme pieniä oppilassoittajaisia, jossa oppilaat pääsevät esittämään läheisilleen oppimiaan kappaleita ja saavat täten myös hieman esiintymiskokemusta.