Soiton- ja laulunopetus

Yksityistunteja (piano, akustinen kitara, klassinen laulu, pop&jazz -laulu) on tarjolla meillä niin lapsille kuin aikuisillekin. Suosittelemme yksityistuntien aloittamista yleensä noin 6 ikävuodesta alkaen. Toki se, milloin on paras ikä aloittaa tunnit, on aina yksilöllistä ja opetuksessa edetään kullekin oppilaalle sopivaan tahtiin. Pienimmillä oppilailla opetus on leikillisempää ja toiminnallisempaa, mikä on lapsille luontaisinta. 

Oppitunti kestää joko 30 tai 45 minuuttia. Opettelemme tunneilla soittimen teknistä hallintaa ja nuotinlukua, mutta tärkeänä osana opetusta on myös luova soittaminen ja musiikillisen ilmaisutaidon kehittäminen, sekä tietysti soittamisen ilo.

Opetuksen alkaessa suosittelemme yleensä oppikirjan hankkimista itse. Opettaja voi suositella jotain tiettyä kirjaa, kun oppilaan tasoa ja tavoitteita on hieman selvitelty. Oppilas saa lisäksi soitonopettajalta kansion, johon hän voi kerätä monisteena saamiaan nuotteja ja tehtäviä.

Soittotunneilla käydään viikoittain. Sovimme lukukauden alkaessa tietyn ajan viikossa, jolloin oppilas tulee tunnille. Syyslukukausi on 24.8.-18.12.2020. Syyslomaviikkona ei järjestetä opetusta, joten opetusviikkoja tulee 16. 

Soitonopetukseen otetaan oppilaita ilmoittautumisjärjestyksessä ja sen mukaan, miten aikataulut sopivat yhteen. Toimitilamme sijaitsee Ritaharjussa. Eepu opettaa lisäksi myös Oinaansuolla.

Lukukauden loppupuolella järjestämme pienet oppilassoittajaiset, jossa oppilaat pääsevät esittämään läheisilleen oppimiaan kappaleita ja saavat täten myös hieman esiintymiskokemusta.

Kysy vapaista tunneista puhelimitse tai sähköpostilla!