PULMUN PIANOPOLKU

Pulmun pianopolku on uusi, värikäs ja iloinen pianonsoiton alkeisoppikirja, joka kutsuu sinut tutustumaan pianonsoiton maailmaan leikkien ja tutkien. Kirjan on laatinut musiikkikoulumme perustaja, musiikkikasvattaja Eepu (Eevaliina) Sankilampi ja kuvituksesta vastaa Riika Ruottinen.

Opas on suunnattu etenkin alakouluikäisille lapsille, mutta se tarjoaa tietoja ja oivallisia harjoittelukappaleita soittoharrastuksensa aloittaville soittajille ikään katsomatta.

Luovaa oppimista

Kirjan tavoitteena on tutustuttaa oppija pianonsoittoon monipuolisesti ja kokonaisvaltaisesti sekä herätellä oppijan rohkeutta omaan luovaan ilmaisuun ja musiikilliseen keksintään

Noin satasivuinen opas sisältää valmiiksi kirjoitettujen kappaleiden lisäksi useita soittoharjoitteita joissa oppilas saa kokeilla ja keksiä juttuja ihan itse.

Opas on suunniteltu siten, että opettaja on oppilaan mukana kanssakulkijana, rohkaisijana ja säestäjänä. Osa kappaleista on tarkoitettu soitettavaksi nimenomaan niin, että opettaja säestää mukana.

Musiikin teoriaa ja nuottikirjoituksen opettelua osallistavine tehtävineen on ripoteltu mukaan sopivina annoksina pitkin matkaa.

Kirjan kappaleet ovat suurimmaksi osaksi Eepu Sankilammen sävellyksiä, joiden lisäksi mukana on kansansävelmiä.

Kirja sisältää myös erillisen osion kuuntelutehtäville, jossa opettaja voi antaa oman mielensä mukaisesti kappaleita oppilaalleen kuunneltavaksi ja pohdittavaksi.

Tilaa omasi!

Pedagogisesti mietityn sisällön lisäksi tavoitteenamme oli tehdä kirjastamme sellainen, johon olisi oppijan mahdollisimman mukava tarttua. Houkuttelevat, jännittävät ja kauniit kuvat herättävät pienen soittajan mielikuvituksen eloon ja syventävät musiikin maisemia.

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi mukaan löytöretkelle Pulmun ja ystävien lempeään ja leikkimieliseen maailmaan!

Kirja ilmestyy huhtikuussa 2021. Kirjan voit tilata verkkokaupastamme, jonne pääset TÄSTÄ.