Opettajat

Eepu Sankilampi

Musiikkikoulu Lentoon! -yrityksen on perustanut KM, luokan- ja musiikinopettaja Eevaliina "Eepu" Sankilampi, jolla on vuosien kokemus opetustöistä niin perusopetuksessa kuin harrastuspuolella. Erilaisia musiikkiprojekteja on vuosien varrella kertynyt niin erilaisissa soitinkokoonpanoissa, lastenmusiikkiyhtyeessä kuin harrastajateatterin musiikintekijänä. 

Tällä hetkellä Eepu toimii täysipäiväisenä yrittäjänä ja luotsaa lempeän reippaalla otteellaan oppilaansa saavuttamaan uusia taitoja ja elämyksiä musiikkiharrastuksessaan. 

Eepu pitää piano- ja kitaratunteja, muskareita ja tarpeen tullen muutakin toimintaa, kuten koulutustilaisuuksia ja esityksiä.


Muut opettajat:

Inka-Erika Keltto (piano, akustinen kitara, pop&jazz -laulu)

Inka-Erika opiskelee musiikkikasvatusta Oulun Yliopistolla. Pääinstrumenttina hänellä on pop&jazz -laulu ja sivuinstrumentteina piano, kitara ja alttoviulu. Hänellä on kokemusta myös muskarin ja lastenkuoron ohjaamisesta sekä lukuisista muista musiikkiprojekteista. 

Opettajana Inka on lempeä ja innostava. Hän säveltää, sanoittaa ja sovittaa aktiivisesti omaa musiikkia ja haluaa kannustaa myös oppilaitaan musiikilliseen keksintään, kokeilemiseen ja luovuuteen. Hänelle on tärkeää auttaa jokaista oppilasta kokemaan iloa uuden oppimisesta ja oivaltamisesta.

Anniina Tuomela (piano, klassinen laulu)

Anniina on Oulun ammattikorkeakoulussa opiskeleva laulaja-pianisti. Ennen Oamkin opintojaan hän valmistui Oulun konservatoriosta kirkkomuusikoksi pääaineenaan laulu ja sivuaineenaan piano sekä urut. Valmistumisen jälkeen musiikin opettaminen kiehtoi siinä määrin, että hakeutuminen musiikkipedagogin tutkintoon oli selvä valinta. 

Anniina pyrkii opettajana kohti vapaata, luonnollista ja helppoa musisointia - musiikkia tehdään ilolla! Luovuus ja kokeilumieli ovat tunnilla sallittuja. Kappalevalinnoissa otetaan huomioon oppilaan toiveet ja opinnoissa edetään omaan, sopivaan tahtiin.