Opettajat

Eepu Sankilampi

Musiikkikoulu Lentoon! -yrityksen on perustanut KM, luokan- ja musiikinopettaja Eevaliina "Eepu" Sankilampi, jolla on vuosien kokemus opetustöistä niin perusopetuksessa kuin harrastuspuolella. Erilaisia musiikkiprojekteja on vuosien varrella kertynyt niin erilaisissa soitinkokoonpanoissa, lastenmusiikkiyhtyeessä kuin harrastajateatterin musiikintekijänä. Tällä hetkellä Eepu toimii aktiivisesti myös yhtyeensä Maailman vahvin pupu laulaja-lauluntekijänä.

Tällä hetkellä Eepu toimii täysipäiväisenä yrittäjänä ja luotsaa lempeän reippaalla otteellaan oppilaansa saavuttamaan uusia taitoja ja elämyksiä musiikkiharrastuksessaan. 

Eepu pitää pianotunteja ja tarpeen tullen muutakin toimintaa, kuten koulutustilaisuuksia ja esityksiä.


Muut opettajat:Inka-Erika Keltto (piano, ukulelemuskari, pop&jazz -laulu)

Inka-Erika opiskelee musiikkikasvatusta Oulun Yliopistolla. Pääinstrumenttina hänellä on pop&jazz -laulu ja sivuinstrumentteina piano, kitara ja alttoviulu. Hänellä on kokemusta myös muskarin ja lastenkuoron ohjaamisesta sekä lukuisista muista musiikkiprojekteista. 

Opettajana Inka on lempeä ja innostava. Hän säveltää, sanoittaa ja sovittaa aktiivisesti omaa musiikkia ja haluaa kannustaa myös oppilaitaan musiikilliseen keksintään, kokeilemiseen ja luovuuteen. Hänelle on tärkeää auttaa jokaista oppilasta kokemaan iloa uuden oppimisesta ja oivaltamisesta.

Samu Väisänen (akustinen kitara, sähkökitara, ukulele)

Samu opiskelee musiikkikasvatusta Oulun Yliopistossa. Hänen pääsoittimenaan ovat sähkökitara sekä akustinen kitara ja sivusoittimenaan ukulele. Hän on valmistunut KAO Konservatoriosta pop&jazz -muusikoksi ja toimii muusikkona eri yhtyeissä. Samu myös säveltää ja sanoittaa musiikkia aktiivisesti opettamisen lisäksi.

Samun vahvuudet opettajana ovat rauhallisuus, monipuolisuus sekä instrumentin suvereeni osaaminen. Hän hallitsee tyylin kuin tyylin ja osaa ohjata soittoharrastuksensa aloittavia sekä myös jo pidemmälle ehtineitä soittajia. Tervetuloa tunneille!

Kaisa Nissi (piano)

Kaisa opiskelee Oulun Yliopistossa pääaineenaan musiikkikasvatus ja sivuaineenaan luokanopettajan opinnot. Hän on valmistunut Tornion pop&jazz -konservatoriosta kosketinsoittajan ammattiin ja keikkailee aktiivisesti bändinsä kanssa. Kokemusta on monenlaisista projekteista ja eri musiikkityyleistä: Pop & Jazzin lisäksi hän on opiskellut vuosia myös klassista pianoa ja vapaasäestystä.

Opettajana Kaisa on rauhallinen ja mukava. Monipuolinen pianonsoiton osaaminen takaa sen, että oppilas saa halutessaan tutustua erilaisiin tyylilajeihin. Kaisa haluaa painottaa musiikin opetuksessa kokemuksia: musiikki on elämys, jonka kautta saa oppia ja oivaltaa, kokea erilaisia tunteita tai lähteä vaikka mielikuvitusmatkalle!

Rosa Tolra (piano)

Rosa opiskelee Oulun Yliopistossa musiikkikasvatusta. Hän on suorittanut musiikkiopistotason tasosuorituksen keväällä 2018. Klassisen pianon lisäksi hän on opiskellut vapaasäestystä. Vuosien aikana Rosalle on kertynyt kokemusta erilaisista musiikkiprojekteista, kuten mm. Sooloesiintymisiä, säestämistä laulu-piano duossa, sekä soittamista erilaisissa bändikokoonpanoissa.


Opettajana Rosa on lämmin, lempeä ja kannustava. Hän painottaa, että soittaminen ei ole vain teknistä taituruutta, vaan se on ennen kaikkea hauskanpitoa, luovuuden vapaaksi päästämistä, tunteiden välittämistä ja ilmaisua, uuden oivaltamista, sekä loistava keino ilmaista itseä. Tervetuloa tunneille!