Kesäkurssit

Musisointia ja mukavaa yhdessäoloa


Yksityistunnit 

Pianonsoiton kurssit 3.6.-11.7.2024

Pianotunneille ovat tervetulleita niin vasta-alkajat kuin aiemmin soittaneetkin ikään katsomatta. Voimme keskittyä joko klassiseen pianonsoittoon, vapaaseen säestykseen tai molempiin. Mikäli haluat, saat kokeilla myös improvisoitua soittamista matalalla kynnyksellä. Saat tunneillamme monipuolista opastusta pianonsoiton tekniikkaan, nuotinlukuun ja eri musiikkityylien mukaiseen soittoon. Voit myös itse toivoa ohjelmistoa. 

Tavoitteenamme on että soittaminen olisi sinulle mahdollisimman mukavaa, motivoivaa ja saisit siinä itsevarmuutta. Opettajana toimii KM Eepu Sankilampi. Jos haluat jatkaa pianotunteja syksyllä, on se myös mahdollista näiden kesätuntien jälkeen. Pianotunnit voidaan pitää joko Ritaharjussa (Ma, To) tai Kuivasjärven Oinaansuolla (Ma, Ke, To). 

Ota yhteyttä sähköpostitse sopiaksesi tuntiajoista. Aikojen ei tarvitse välttämättä olla aina samana viikonpäivänä/samaan kellonaikaan, vaan voimme sopia ajat sinulle joustavasti.

4 kertaa 30min/45min 112€/152€

6 kertaa 30min/45min 162€/222€

8 kertaa 30min/45min 208€/288€

Yksittäiset tunnit 30min/45min 30€/42€


Ryhmäkurssit 

Ukulelekerho ja muskarit järjestetään Musiikkikoulu Lentoonin tiloissa Ritaharjussa. Opettajana toimii Eepu Sankilampi. Mikäli ilmoittautujia tulee enemmän kuin paikkoja on, voidaan ryhmiä mahdollisesti perustaa lisää. Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu sähköpostitse laittamalla viestillä osallistujan nimen sekä huoltajan nimen ja puhelinnumeron: eepu@musiikkikoululentoon.fi. 

Ukulelekerho 7-10-vuotiaille

Ukulelemuskarissa soitetaan yhdessä tuttuja lauluja ukulelella. Opimme muutaman soinnun, joilla säestämme lauluja, lisäksi opettelemme myös pieniä melodioita. Leikimme myös musiikillisia leikkejä soitonopettelun ohessa. Musiikkikoululta saa ukuleleja lainaan oppitunnilla käytettäväksi, mutta jos sinulta löytyy oma soitin, voit tuoda sen mukanasi.

Kurssi sisältää kuusi kokoontumiskertaa. Kurssille otetaan 3-6 osallistujaa ja se järjestetään musiikkikoulullamme Ritaharjussa. 

Ryhmä kokoontuu Ma & To 3.-20.6. klo 16.30-17.15. Hinta 90€.


Perhemuskari

Muskariin ovat tervetulleita kaikki 1-5-vuotiaat lapset jommankumman vanhempansa kanssa. Muskarissa lauletaan, soitetaan laatta- ja rytmisoittimia, lorutellaan, liikutaan ja rentoudutaan musiikin mukana. Tärkeää on lämmin, hyväksyvä ja rohkaiseva ilmapiiri sekä ilo yhdessäolosta ja yhdessä tekemisestä.

Ryhmä kokoontuu neljä kertaa kesäkuisina maanantai-iltoina 3.-24.6. Ritaharjussa klo 17.30-18.10. Ryhmään otetaan 5-7 lasta vanhempineen. Kurssin hinta on 52€ (lapsi+vanhempi, sis. alv 24%).