Kesäkurssit

Musisointia ja mukavaa yhdessäoloa

Kesällä 2023 tarjoamme yksityistunteja sekä lyhytkursseja. 

Yksityistunnit 

Kesäkuussa Ritaharjussa tai Oinaansuolla. Tarjolla on pianotunteja niin vasta-alkajille kuin aiemmin soittaneillekin. Mietitään yhdessä, minkä tyylistä musiikkia (klassinen, pop, vapaa säestys, improvisaatio) tunneillasi soitetaan - otamme huomioon toiveesi. Pienten lasten kanssa edetään leikillisesti opettajan johdolla. Tunnit ovat yhtä sopivia niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin! 

Myös akustisen kitaran ja ukulelen opetus alkeistason oppilaille onnistuu. Kysy tarjousta myös paritunneille, mikäli haluat kitara- tai ukuleletunnille yhdessä kaverin tai perheenjäsenen kanssa! Tai vaikka koko perheelle!

Tunnit ovat varattavissa 4 kerran paketteina, käynnit kerran viikossa. Myös 2 kertaa 4 tunnin paketti onnistuu, jos haluat käydä 2 kertaa viikossa eri päivinä. Tuntien ajankohta sovitaan lähtökohtaisesti samaan aikaan viikosta, mutta tapauskohtaisesti voidaan tuntien aikoihin tehdä myös poikkeuksia - sovitaan tästä ilmoittautumisen yhteydessä.

4 kertaa 30min. 100€ (sis. alv. 24%)

4 kertaa 45 min. 135€ (sis. alv. 24%)

Ryhmäkurssit 

järjestetään Musiikkikoulu Lentoonin tiloissa Ritaharjussa. Opettajana toimii Eepu Sankilampi. Mikäli ilmoittautujia tulee enemmän kuin paikkoja on, voidaan ryhmiä mahdollisesti perustaa lisää. Ilmoittautuminen kursseille tapahtuu sähköpostitse laittamalla viestillä osallistujan nimen sekä huoltajan nimen ja puhelinnumeron: eepu@musiikkikoululentoon.fi.

Kesämuskari 3-4 -vuotiaille

Lapsille, jotka pitävät musisoinnista! Laulua, soittoa ja musiikillisia leikkejä iloisessa ja rohkaisevassa ilmapiirissä. Lapset käyvät tunnilla ilman vanhempiaan. Opettajana Eepu Sankilampi.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin ja torstaisin 1.-22.6. klo 17-17.45. Yhteensä 7 kertaa.

Ryhmässä 4-8 lasta.

Kurssin hinta 80€ /lapsi (sis. alv24%)

Soitinmuskari 5-6 -vuotiaille

Laulua, soittoa, musiikillisia leikkejä. Tutustutaan pianon sekä ukulelen soittoon pienin askelin. Kurssi sopii ihan vasta-alkajille mutta myös aiemmin soittaneet ovat tervetulleita mukaan musisoimaan. Opettelemme muutamia helppoja melodioita ja sointuja laulujen säestämiseen. Lapsella voi olla omakin ukulele mukana, toki myös musiikkikoulun soittimia saa käyttää.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin ja torstaisin 1.-22.6. klo 18-18.45. Yhteensä 7 kertaa.

Ryhmässä 4-8 lasta.

Kurssin hinta 80€ /lapsi (sis. alv24%)

Musisoidaan yhdessä! 

Kurssille ilmoittautuu aikuinen ja lapsi (5+v.) yhdessä. Musisoidaan pianolla, kitaralla, ukulelella, laattasoittimilla, kanteleella, perkussiosoittimilla sekä laulaen, osallistujien toiveiden mukaan. Voit tulla kurssille joko harrastajana tai täysin aloittelijana, vaatimuksia ei soittotaidon suhteen ole vaan opetus räätälöidään jokaiselle sopivaksi. Kappaleet ovat helppoja joten kaikki saavat onnistumisen kokemuksia! Oman soittimen voit ottaa mukaan jos sinulla sellainen on, mutta musiikkikoululta löytyy kaikki tarvittava. Myös useamman lapsen kanssa ilmoittautuminen on mahdollista. Ryhmä toteutuu vähintään 2 perheen ilmoittautuessa, ja siihen mahtuu maksimissaan noin 4+4 osallistujaa.

Ryhmä kokoontuu tiistaisin 6.-27.6. klo 19-20. Yhteensä 4 kertaa.

Kurssin hinta 80€ /aikuinen+lapsi (2hlö) (sis. alv24%)