Kesäkurssit

Musisointia ja mukavaa yhdessäoloa

Kesällä 2021 tarjoamme yksityistunteja sekä lyhytkursseja. 

Yksityistunnit 

Kesäkuussa Ritaharjussa tai Oinaansuolla. Tarjolla on pianon, kitaran ja ukulelen sekä pop&jazz -laulun opetusta. Jos olette vasta-alkajia, voitte esimerkiksi näin kesällä tulla kokeilemaan miltä tunneilla käyminen meillä tuntuisi ja ilmoittautua meille sitten syyskaudelle mikäli viihdytte.

Tunnit laskutetaan etukäteen, 24€/30min. Ota yhteyttä niin neuvotellaan ajankohdista tarkemmin ja sovitaan haluamanne määrä tunteja! 

esim. 4 kertaa 30min. 96€.


Ryhmäkurssit 

järjestetään Musiikkikoulu Lentoonin tiloissa Ritaharjussa 7.6.-24.6. Kukin kurssi sisältää kuusi kokoontumiskertaa kolmen viikon aikana.


Kesämuskari 4-5v

Laulua, soittoa, musiikkiliikuntaa ja musiikillisia leikkejä. Tavoitteena on musisoinnin ilo ja musiikillisten peruskäsitteiden harjoittelu leikin lomassa, mukavassa seurassa! Muskarissa käydään ilman vanhempia.

Ma ja ke klo 12-13, 60min/kerta.

Ryhmässä maksimissaan 8 lasta.

Hinta 66€/lapsi

Pianomuskari 5-7v

Lapsille, jotka suunnittelevat tai harkitsevat pianonsoiton aloittamista.

Laulua, soittoa, musiikillisia leikkejä. Tutustutaan pianonsoittoon pienin askelin. Opetellaan soittamaan pari helppoa kappaletta pianolla. Myös muilla soittimilla musisointia.

Ma ja ke 13.20-14.20, 60min/kerta.

Ryhmässä maksimissaan 6 lasta.

Hinta 84€/lapsi

Musataiteilut 6-8v

90min. oppitunti, jossa yhdistyvät kuvataide / kädentaidot ja musiikki.

Tutustumme jokaisen tunnin aluksi uuteen lauluun, jota käsittelemme laulun, soiton, musiikkiliikunnan ja/tai kuuntelun keinoin ja sitten teemme ohjatusti aiheeseen liittyvän työn. Joka tunnilla uusi aihe/työ, jonka lapsi saa viedä kotiin heti valmistuttuaan.

Ti ja to 15.00-16.30, 90min/kerta.

Ryhmässä maksimissaan 6 lasta.

Hinta 96€/lapsi. Hinta sisältää käytettävät materiaalit.

Ukulelen alkeet aikuisille

Tutustutaan ukulelen soittoon ihan alusta alkaen. Tavoitteena kurssillamme on rento, iloinen meininki ja rauhallinen etenemisvauhti, niin kaikki pysyvät varmasti kelkassa mukana! Opettelemme muutamia käytetyimpiä sointuja. Kurssin painotus on säestyssoitossa.

Ti ja to 17.00-18.00, 60 min/kerta. Ryhmässä maksimissaan 6 henkilöä.

Hinta 84€/hlö


Mikäli ilmoittautujia tulee enemmän kuin paikkoja on, voidaan ryhmiä perustaa lisää. Ryhmä toteutuu, mikäli osallistujia ilmoittautuu vähintään neljä per ryhmä. Ilmoittautuminen sähköpostitse eepu@musiikkikoululentoon.fi.

Voi olla, että kesäkursseja tulee myös lisää, pysytelkää kuulolla!