Kesäkurssit

Musisointia ja mukavaa yhdessäoloa

Kesällä 2020 tarjoamme yksityistunteja kesäkuusta alkaen sekä kahden viikon, kuuden käyntikerran lyhytkursseja. 

Yksityistunnit pidetään kesä-heinäkuun ajalla joko tiettyyn, samaan aikaan viikosta tai erikseen sovittaviin aikoihin 4-8 kerran paketteina. Ota yhteyttä niin neuvotellaan ajankohdista tarkemmin!

4 kertaa 30 min. 92€, 

5 kertaa 30 min. 115€

6 kertaa 30 min 138€

7 kertaa 30 min. 161€ 

8 kertaa 30min. 184€. 


Ryhmäkurssit järjestetään Musiikkikoulu Lentoonin tiloissa Ritaharjussa 29.6.-10.7. aina maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Ryhmiin otetaan vähintään 4, enintään 6 osallistujaa. Pidämme ryhmäkoot pieninä, jotta koronaviruksen tartuntariski olisi mahdollisimman vähäinen. Kurssien hinta on 60€/osallistuja.

Koululaisten (1-3. luokan päättäville) musisointiryhmässä musisoidaan yhdessä, ja jokainen saa laulaa tai soittaa mahdollisuuksien mukaan juuri sitä soitinta mitä itse haluaa. Mukaan voi ottaa joko oman soittimen tai soittaa musiikkikoulun soittimilla. Aiempaa musiikkiharrastusta ei vaadita. Kokoontuminen aina klo 14.00-15.00.

4-6-vuotiaiden muskarissa lauletaan, soitetaan, liikutaan ja leikitään kesäisten laulujen parissa. Ryhmä kokoontuu klo 15.15-16.00. 

Aikuisten ryhmä on tarkoitettu jonkinlaiset soiton alkeet jo hallitseville. Ryhmässä opetellaan soittamaan porukalla pari pop-kappaletta. Tuo oma soittimesi mukaan tai käytä musiikkikoulun soittimia (esim. piano, ukulele, ukulelebasso, djemberumpu...). Voit myös osallistua laulaen. Ryhmä kokoontuu klo 16.15-17.30.

Musiikkikoulussamme huolehdimme tarkkaan hyvästä hygieniasta, putsaamme soittimet käytön jälkeen, pesemme kätemme paikalle saapuessamme ja muistutamme turvavälin pitämisestä yhdessä ollessamme. Lisätietoja ja ilmoittautumiset eepu@musiikkikoululentoon.fi.