Kesäkurssit

Musisointia ja mukavaa yhdessäoloa

Kesällä 2021 tarjoamme yksityistunteja sekä lyhytkursseja. 

Yksityistunnit 

Kesäkuussa Ritaharjussa tai Oinaansuolla. Tarjolla on pianon, kitaran ja ukulelen sekä pop&jazz -laulun opetusta. Jos olette vasta-alkajia, voitte esimerkiksi näin kesällä tulla kokeilemaan miltä tunneilla käyminen meillä tuntuisi ja ilmoittautua meille sitten syyskaudelle mikäli viihdytte.

Tunnit laskutetaan etukäteen, 24€/30min. Ota yhteyttä niin neuvotellaan ajankohdista tarkemmin ja sovitaan haluamanne määrä tunteja! 

esim. 4 kertaa 30min. 96€.


Ryhmäkurssit 

järjestetään Musiikkikoulu Lentoonin tiloissa Ritaharjussa 7.6.-24.6. Kukin kurssi sisältää kuusi kokoontumiskertaa kolmen viikon aikana.


Kesämuskari 4-5v

Laulua, soittoa, musiikkiliikuntaa ja musiikillisia leikkejä. Tavoitteena on musisoinnin ilo ja musiikillisten peruskäsitteiden harjoittelu leikin lomassa, mukavassa seurassa! Muskarissa käydään ilman vanhempia.

Ma ja ke klo 12-13, 60min/kerta.

Ryhmässä maksimissaan 8 lasta.

Hinta 66€/lapsi

Pianomuskari 5-7v

Lapsille, jotka suunnittelevat tai harkitsevat pianonsoiton aloittamista.

Laulua, soittoa, musiikillisia leikkejä. Tutustutaan pianonsoittoon pienin askelin. Opetellaan soittamaan pari helppoa kappaletta pianolla. Myös muilla soittimilla musisointia. 60min/kerta.

Ma ja ke 7.6.-23.6.

Ryhmä 1: 13.20-14.20

Ryhmä 2: 14.40-15.40

Ryhmässä maksimissaan 6 lasta.

Hinta 84€/lapsi

Musataiteilut 6-8v

90min. oppitunti, jossa yhdistyvät kuvataide / kädentaidot ja musiikki.

Tutustumme jokaisen tunnin aluksi uuteen lauluun, jota käsittelemme laulun, soiton, musiikkiliikunnan ja/tai kuuntelun keinoin ja sitten teemme ohjatusti aiheeseen liittyvän työn. Joka tunnilla uusi aihe/työ, jonka lapsi saa viedä kotiin heti valmistuttuaan.

Ti ja to 15.00-16.30, 90min/kerta.

Ryhmässä maksimissaan 6 lasta.

Hinta 96€/lapsi. Hinta sisältää käytettävät materiaalit.

Ukulelen alkeet aikuisille

Tutustutaan ukulelen soittoon alkeista alkaen. Kurssi sopii siis ihan vasta-alkajille mutta myös aiemmin soittaneet ovat tervetulleita mukaan musisoimaan. Opettelemme muutamia helppoja sointuja ja komppaustyylejä laulujen säestämiseen. Laulaa saa halutessaan myös mukana!

Ti ja to 19.00-20.00, 60 min/kerta. Ryhmässä maksimissaan 6 henkilöä.

Hinta 84€/hlö


Mikäli ilmoittautujia tulee enemmän kuin paikkoja on, voidaan ryhmiä perustaa lisää. Ryhmä toteutuu, mikäli osallistujia ilmoittautuu vähintään neljä per ryhmä. Ilmoittautuminen sähköpostitse eepu@musiikkikoululentoon.fi.