Kesäkurssit

Yhdessä musisointi on mukavaa!

Kesäkuun lyhytkurssit kokoontuvat ma 10.6., ke 12.6., pe 14.6., ma 17.6. ja ke 19.6. Kurssit käsittävät siis yhteensä viisi kokoontumiskertaa. Yhteen ryhmään otetaan minimissään kolme, maksimissaan kuusi osallistujaa. Kurssin hinta on 50€/osallistuja.

PUISTOLELE eli Ukulelen alkeet ulkoilmakurssina (6-vuotiaasta ylöspäin, ei yläikärajaa). Tutustumme ukuleleen melodia- ja säestyssoittimena. Opettelemme säestämään kappaleita muutamalla soinnulla. Tarvitset mukaan oman ukulelen ja repullisen leikkimieltä. Myös lainasoitinta on mahdollista tiedustella musiikkikoululta. Klo 15.00-16.00. Kokoonnumme puistossa Ritaharjun alueella tai huonolla säällä Oinaansuolla sisätiloissa.

Kitaran alkeet aikuisille. Haaveiletko kitaransoittotaidosta, muttet ole saanut aikaiseksi tehdä vielä asian eteen mitään? Tälle kurssille osallistuaksesi sinun ei tarvitse osata vielä yhtään mitään. Opetellaan kitaransoittoa rennolla meiningillä ihan alkeista alkaen. Opetellaan muutama sointu, joilla säestää yksinkertaisia lauluja. Tarvitset mukaan oman kitaran. Klo 17.00-18.00. Paikkana Kuivasjärven Oinaansuo.

Ilmoittaudu kesäkurssille sähköpostitse eepu@musiikkikoululentoon.fi ilmoittamalla osallistujan nimi, vanhemman nimi mikäli osallistuja on lapsi, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Lasku lähetetään sähköpostitse.